Brandware

Brandware

Bakgrund till Brandware
Vår story.

Vår bakgrund kommer från unga designers och utvecklare som från början kom i kontakt med webbdesign i ett skolprojekt. Med en passion för att utmanas i omväxlande projekt fann vi webbutveckling och webbdesign som den bredaste och mest dynamiska plattformen för att bygga på idéer och varumärken.

Efter ett års tid avslutades projektet, men två av företagets grundare gick vidare till att grunda aktiebolaget Brandware. Med priser vunna i projektet som ”Bästa företag” på Forza-mässan 2012, ”Bästa webb” av UF-Skåne och en andra plats i ”Bästa webb” av UF-Sverige hade grundarna till Brandware kunskap och en portfolio att utgå ifrån efter det nya bildandet 2013.


Vår största inspiration kommer från unga som driver sina egna idéer till att bli verklighet. Längs vår resa har vi stött på flera individer som har tagit sin drivkraft och kreativitet för att skapa spännande företag. Vår målsättning är att driva ett nätverk av designers och utvecklare för att hela tiden kunna förskjuta gränsen för vad vi ännu inte kan. Vi samarbetar både med frilansare, innovatörer och större etablerade företag för att få en större bredd i våra projekt.


När vi påbörjar ett nytt projekt vill vi att våra kunder ska vara involverade i de första stegen av projektet så att vårt resultat så klockrent som möjligt matchar deras behov. Vi gör detta genom att både sätta oss in kundens varumärke och genom att släppa in dem i den kreativa processen. Vår egen hemsida är både byggd för att visa våra tidigare projekt och för att visa de pågående för våra kunder. I det som vi har valt att kalla Brandware INSIDER kan både kunder och utvecklare logga in för se och kommentera på progressionen i deras projekt.


Brandware AB

Org: 556938-3127
VAT: SE556938312701
Godkänd för F-skatt

Karriär

Är du en engagerad designer eller utvecklare som vill arbeta med oss?

Kontakta då oss gärna!

Gå gärna in och gilla oss på facebook!

Logga in

Vänligen logga in med Ert användarnamn och lösenord.

Användarnamn:

Lösenord:

Kontakt

Försäljning
sales@brandware.se
0701-413210

Ekonomi
economy@brandware.se
0705-864045

Fasanvägen 4b
312 61 Mellbystrand
Sweden